UGREEN 70890 cablu audio (70890)

Ofertele pentru produsul

 

UGREEN 70890 cablu audio (70890)

14,52 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pepita.com
Descrierea produsului
Ugreen av122 cablu optic toslink cablul optic ugreen este proiectat cu atenție și fabricat din material pvc de înaltă calitate.
conectoriiâ sunt acoperiți cu aur de 24 carate pentru un sunet perfect.
. vă permite să conectați dvd/cd/blu-ray/blu-ray/sacd/tv/sat/ playere sau un computer sau o consolă la amplificator pentru cea mai bună transmisie posibilă a semnalelor audio digitale.
vă va impresiona prin funcționalitatea și versatilitatea sa. sunet surroundcablul se bazează pe o tehnică numită extensie stereofonică, care vă permite să înregistrați și să reproduceți sunetul pe cel puțin trei canale.
. acest lucru vă permite să obțineți efecte unice atunci când sunteți conectat la home theater sau când ascultați muzică.
. conectorii placați cu aur previn zgomotele nedorite. robust și durabilcablul optic av122 este împletit din nylon, ceea ce îl face rezistent la rupere și la deteriorări mecanice minore.
învelișul de aluminiu al carcasei protejează împotriva ruperii și defecțiunilor.
. este fabricat dintr-un material rezistent și durabil care garantează o durabilitate fiabilă. multe opțiuniînvelișul adecvat al conectorilor contribuie la o conductivitate excelentă și la o reducere totală a pierderilor de semnal.
. produsul este recomandat în special pentru conexiunile digitale solicitante.
. în timp ce compatibilitatea sa largă permite un număr impresionant de aplicații.
. marcă
ugreen
denumire
cablu audio optic toslink de la bărbat la bărbat
toslink optical male to male audio cable
. model
av122
av122conector
placat cu aur de 24k
mufa
toslink
toslinkmaterial
plastic pvc
lungime
1m

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.